مدیریت جریانات وجه نقد منجر به موفقیتهای بزرگ در شرکت و عدم مدیریت آن، موجبات ورشکستگی شرکتها را فراهم میآورد. داراییهای مشهود بیانگر مجموعهای از قابلیتها و توانمندیهای سازمان است که بهعنوان منبعی برای مزیت رقابتی پایدار و رشد و توسعه اقتصادی و ایجاد وجه نقد میباشد. با وجود این، ارتباط بین دارایی مشهود و نگهداشت وجه نقد میتواند تحت تأثیر توسعه مالی شرکت قرارگیرد. براساس ادبیات پژوهش، هدف اصلی این پژوهش بررسی تأثیر داراییهای مشهود بر نگهداشت وجه نقد با توجه به اثر متغیر تعدیلگر توسعه مالی در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران است. براین اساس، اطلاعات مربوط به 197 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران طی سالهای 1395 تا 1400 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان میدهد که بین داراییهای مشهود و نگه داشت وجه نقد رابطه معنادار و منفی وجود دارد. همچنین اثر تعدیلی توسعه مالی بر رابطه بین داراییهای مشهود و نگهداشت وجه نقد رابطه معناداراست.
. (1401). بررسی تأثیر داراییهای مشهود بر نگهداشت وجه نقد با توجه به اثر متغیر تعدیلگر توسعه مالی در شرکتهای پذیرفتهشده در بورس اوراق بهادار تهران. نشریه علمی-تخصصی حسابداری و فناوری های نوین, 3(4), 7-27.
MLA
. "بررسی تأثیر داراییهای مشهود بر نگهداشت وجه نقد با توجه به اثر متغیر تعدیلگر توسعه مالی در شرکتهای پذیرفتهشده در بورس اوراق بهادار تهران", نشریه علمی-تخصصی حسابداری و فناوری های نوین, 3, 4, 1401, 7-27.
HARVARD
. (1401). 'بررسی تأثیر داراییهای مشهود بر نگهداشت وجه نقد با توجه به اثر متغیر تعدیلگر توسعه مالی در شرکتهای پذیرفتهشده در بورس اوراق بهادار تهران', نشریه علمی-تخصصی حسابداری و فناوری های نوین, 3(4), pp. 7-27.
VANCOUVER
. بررسی تأثیر داراییهای مشهود بر نگهداشت وجه نقد با توجه به اثر متغیر تعدیلگر توسعه مالی در شرکتهای پذیرفتهشده در بورس اوراق بهادار تهران. نشریه علمی-تخصصی حسابداری و فناوری های نوین, 1401; 3(4): 7-27.